Afganistan: Hrvatski vojnik slučajno sebi propucao dlan

21.09.2013. 14:43:47

voj00_223531S1

U kampu Marmal u Afganistanu ozlijeđen je hrvatski vojnik, pripadnik 22. hrvatskog kontingenta u misiji ISAF. Pripadnik 22. hrvatskog kontingenta u NATO-ovoj operaciji ISAF u Afganistanu pištoljem si je propucao dlan lijeve ruke, potvrđeno je u Ministarstvu obrane, piše Dnevnik.hr. Do incidenta je došlo u petak poslijepodne dok se razvodnik G.P.., raspoređen u kampu Marmal, odmarao u sobi. Prva pomoć pružena mu je od strane liječnika u kampu, nakon čega je prevezen u bolnicu kampa Marmal. U MORH-u navode da je izvan životne opasnosti te da zasad nema težih posljedica. "Tijekom navedenog događaja drugi pripadnici hrvatskog kontingenta nisu bili ugroženi niti je nastala materijalna šteta. Vojna policija obavlja očevid i provodi daljnje istražne radnje", objavio je MORH. Izvornu vijest možete pogledati ovdje  
D.N.
Foto ilustracija: CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.