Anica Kovač objasnila zašto je počastila branitelje!

28.05.2015. 21:07:02

''Donijela sam pečene janjce kako sam obećala. Danas je Dan Hrvatske vojske i to je moj dar braniteljima'', rekla je Anica. Anica Kovač, bivša miss Hrvatske u kasnim večernjim satima počastila je janjetinom branitelje koji prosvjeduju na Markovom trgu. To je bio njen dar braniteljima. ”Donijela sam pečene janjce kako sam obećala. Danas je Dan Hrvatske vojske i to je moj dar braniteljima. Namjenila sam ih za Savsku, a gdje će ih oni pojesti, pod šatorom u Savskoj ili na Markovu trgu, to je njihova stvar”  rekla je Anica. “Prije dvadeset godina kao miss Hrvatske posjećivala sam teško ranjene branitelje u toplicama. Jednog od njih, za koga znam da je bio teško ranjen, nedavno sam srela. Rekao mi je da je Savskoj, a ja sam im obećala doći u goste a kao gošća ne želim doći praznih ruku. Red je da ih počastim. To je moj znak zahvalnosti ljudima koji su dali svoje zdravlje i dijelove tijela za Hrvatsku. Osim hrane htjela sam kupiti i piće, a rekli su mi da nema alkohola, samo voda i sokovi”, rekla je bivša misica, piše Max portal.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.