APEL Predsjednik benkovačke HVIDR-a moli za pomoć njegovoj bolesnoj supruzi

19.09.2013. 19:57:56

Hrvatski ratni vojni invalid, predsjednik benkovačke HVIDR-e,, Milorad Guzić, ima teško bolesnu suprugu, te moli za pomoć sve ljude dobra srca. 

Uz bolesnu suprugu koja je operirala dva zloćudna tumora s kojim se bore više od godinu dana, imaju i troje srednjoškolaca. Liječenje je skupo i dugotrajno što zahtjeva skupe ljekove i česti odlazak u Zadar na kemoterapije.

Supruga je imala i začepljenje krvnih žila te da nisu otišli privatno na pregled, sve je već dosad moglo završiti tragično, ali se bore i ne odustaju. Sada je stanje takvo da mora ići svako malo na transfuziju vaditi krv i piti marivarin, liječnicima je teško pogoditi pravu terapiju pa joj često mijenjaju dozu.

Mora ići i kod kardiologa kao i na povjerenstvo u Split za kemoterapije.

Kemoterapije prima u Zadru, a kako je relacija manja od 50 km nema pravo na putne troškove, što je njemu iznimno teško sve financijski pratiti. 

U nadi da ćete mu moći pomoći unaprijed se zahvaljuje. Sve uplate moguće su na njegov žiro račun otvoren u PBZ banci: 2340009-3213609833 ili na ovaj:

IBAN HR0924070003200946638 OTP Banka Hrvatska za inozemstvo.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.