ATP 's-Hertogenbosch: Susret Ćorića i Mannarina prekinula kiša, a nastavak u nedjelju

16.06.2019. 09:48:08

Polufinalni susret na ATP turniru u nizozemskom 's-Hertogenboschu između Borne Ćorića i Francuza Adriana Mannarina zbog kiše je prekinut u subotu u tie-breaku trećeg seta nakon 2 sata i 30 minuta igre, a nastavak je u nedjelju u 11 sati. Ćorić je dobio prvi set sa 6-4, a Mannarino mu je uzvratio sa 6-3. U odlučujućem setu Mannarino je prvi došao do breaka i vodstva 5-3, te je na Ćorićev servis imao dvije meč-lopte. No, hrvatski tenisač se uspio izvući i odvesti treći set u tie-break u kojem Mannarino vodi sa 3-2. Dan ranije Ćorić je u četvrtfinalu pobijedio sa 6-7 (4), 6-3, 7-6 (6) Čileanca Christiana Garina u dvoboju u kojem je 22-godišnji Zagrepčanin nadoknadio zaostatak od 2-5 i dva 'breaka' u trećem setu, te je spasio meč-loptu kod rezultata 5-6 u odlučujućem 'tie-breaku'. I drugi polufinalni meč između Francuza Richarda Gasqueta i Australca Jordana Thompsona prekinut je zbog kiše, pri vodstvu Thompsona 7-5, 5-3. I taj će dvoboj biti nastavljen u nedjelju u 11 sati. Hrvatska tenisačica Donna Vekić plasirala se u finale WTA turnira u Nottinghamu nakon što je u polufinalu pobijedila njemačku tenisačicu Tatjanu Mariju sa 5-7, 6-0, 6-0. No, još ne zna s kim će igrati u finalu jer je susret između Francuskinje Caroline Garcije i Amerikanke Jennifer Brady prekinut kod vodstva Garcije 4-6, 6-3, 4-3 i bit će nastavljen u nedjelju.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.