AUTOM SE ZALETJELA U KAFIĆ! JEDNA OSOBA POGINULA, ČETIRI OZLIJEĐENE

15.12.2019. 09:58:00

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 14. prosinca, oko 11.45 sati, u ulici Zelenice u Labinu, jedna je osoba poginula, a četiri osobe su povrijeđene. Do nesreće je došlo kada je 28-godišnjak, pod utjecajem promila alkohola 1,37, upravljao automobilom VW Polo, pulskom registarskom tablicom, na kolniku ulice Zelenice.

Dolazeći na raskrižje s Ulicom Matije Vlacića, vozač je uslijed nepropisne brzine kretanja udario u desni trotoar, potom prešao obje trake, popeo se na pločnik s lijeve strane i probio metalnu konstrukciju zatvorene terase restorana i udario u prednji dio vozila. grupa posjetitelja.

Zbog zadobivenih ozljeda, liječnička pomoć pružena je trojici muškaraca i dvije žene. Nažalost, u 1.05 sati ujutro policija je dobila hitnu obavijest da je 34-godišnji muškarac uslijed svojih ozljeda preminuo.

Njegovo tijelo prevezeno je na odjel patologije Opće bolnice Pula radi obdukcije po nalogu glavnog državnog odvjetnika. Riječka bolnica utvrdila je da su 32-godišnjak i 31-godišnjak teško ozlijeđeni, dok je pulska bolnica pružila medicinsku pomoć 27-godišnjaku i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje prometne nesreće policija je uhitila 28-godišnjeg vozača i protiv njega se vodi istraga.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: ZG / Dnevno.hr / Hina / N1/Foto: Ilustracija / Damir Krajac / CROPIX

Autor: