Bandićeva reakcija na jučerašnje pretraživanje ureda

17.07.2015. 15:05:58

Nakon vijesti da policija pretražuje ured gradonačelnika Milana Bandića i prostor njegove stranke Bandić Milan 365, navodno tražeći dokumente na tamelju kojih je toj stranci dodijeljen prostor u Praškoj ulici i besplatno oglašavanje konvencije te stranke, evo što je Bandić izjavio novinarima HRT-a. Mogu vam reći iz prve ruke – sve je sukladno proceduri i zakonu. Ja imam jedan prostor, SDP ih ima 30, HDZ 25. A besplatno plakatiranje – kao i svima drugima – ni manje ni više, kazao je. U uredu stranke Milana Bandića, Zagreb plakatu i Gradskoj upravi bila je policija. Prema neslužbenim informacijama provjerava se besplatno reklamiranje i pozivanje na konvenciju Bandićeve stranke koja je održana u nedjelju u dvorani Lisinski. Tri dana prije te konvencije Bandić je donio pravilnik koji mu je omogućio da kao gradonačelnik svojoj stranci odobri da bez naknade na 30 mjesta u gradu privremeno postavi jumbo plakate kojima je skup najavljen. Neslužbeno se doznaje i kako policija traži dokumente na temelju kojih je Bandić svojoj stranci dodijelio poslovni  prostor u Praškoj ulici.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.