'Bandiću, kameleonu, financirao si komunistički slet gradskim novcem'

26.08.2013. 10:16:43

'A samo nekoliko dana ranije gradonačelnik je prijetio otpuštanjem radnika i smanjenjem plaća u Zagrebačkom holdingu kako bi zakrpao proračunske rupe', poručuju iz HSP AS-a. HSP dr. Ante Starčević grada Zagreba oglasio se priopćenjem vezano uz Dane balkanske ljubavi održan na Bundeku. U njemu prozivaju gradonačelnika Zagreba Milana Bandića zbog financiranja 'sleta' gradskim novcem. Priopćenje prenosimo u cijelosti. 'Nevjerojatna je činjenica da je ovaj komunistički slet pod krinkom plemenite borbe protiv zla financiran iz gradskog proračuna, a samo nekoliko dana ranije gradonačelnik je prijetio otpuštanjem radnika i smanjenjem plaća u Zagrebačkom holdingu kako bi zakrpao proračunske rupe. Sedam godina nakon što je Vijeće Europe svojom rezolucijom osudilo totalitaristički komunizam, a nakon što je njegov vođa Josip Broz Tito na listi deset najvećih svjetskih diktatora i zločinaca odgovornih za smrt preko milijun ljudi, u Hrvatskoj se bez ikakve kaznene odgovornosti nose komunistička obilježja, ista ona pod kojima je gažen Vukovar i ostali hrvatski gradovi, i slavi lik i djelo „neprežaljenog sina svih naroda i narodnosti“. Posve je jasno da i danas neki smatraju kako je antifašizam jednak komunizmu, a prevrtljivac i bivši predsjednik dviju država Mesić, iako je i sam bio takvog uvjerenja, pokušao je dijeliti povijesne lekcije s dvadesetak godina zakašnjenja. HSP AS grada Zagreba poziva kameleona Bandića da pokaže svoju slobodu i ljudskost i napokon smogne snage, a ovoga puta može dobiti potporu i Gradske skupštine, i promijeni ime najljepšeg zagrebačkog trga nazvanog po šarmantnom i velikom zločincu. Iako, ne bi nas iznenadilo da uskoro jedna zagrebačka ulica dobije ime po njegovoj udovici, o kojoj se ovih dana priča više nego o bilo kojoj temi iz sve teže hrvatske stvarnosti.' Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.