Belgijski mediji: Igrač s tetovažom fašističkog ratnog zločinca Đujića neće igrati protiv Dinama

13.12.2018. 18:13:38

Ognjen Vranješ, igrač Anderlechta, nije ni doputovao u Zagreb na večerašnju utakmicu s Dinamom na Maksimiru. Belgijski mediji smatraju kako je razlog što se miješa u politiku, a nedavno je otkriveno da na ruci ima tetovažu četničkog vojvode Momčila Đujića. Spornu tetovažu granica tzv. Republike Srpske Vranješ je uklonio, no, ovo drugu nije.  Umjesto iscrtanih granica, na Ognjenovom bicepsu stoji iscrtan sat, kojeg je navodno htio prvobitno istetovirati. ”Svaka tetovaža na mom tijelu ima neko svoje značenje i ja to držim u svom srcu. Već sam u Bosni, svojoj državi, imao problema. Nisam baš rado pričao o tim tetovažama”, za španjolsku Marcu svojedobno je svoje tetovaže komentirao Vranješ. Nitko ne želi dodatne tenzije i probleme, pogotovo kad utakmica ionako nema veliku rezultatsku važnost.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.