Božo Zadro i Stevo Stiv Culej u Sydneyu održali javnu tribinu

18.08.2015. 18:46:31

Javna tribina o stanju u Hrvatskoj te Domovinskom ratu koja je održana ovog petka 14. kolovoza 2015 u hrvatskom klubu “Sydney”sa gostima iz Domovine ratnim herojima Domovinskog rata - Stevom Culejom - Stivom nekadašnjim dozapovjednikom Specijalne policije Republike Hrvatske te Božom Zadrom umirovljenim časnikom slavne 4. Gardijske brigade HV-a koji je tri puta ranjavan tijekom borbi prsa u prsa širom hrvatskih ratišta, okupio je veliki broj Hrvatica i Hrvata Sydneya. Prije same tribine održan je koktel party na kojem su pojedincima koji su bili sponzori gostovanja dvojice gostiju iz Domovine darovane zahvalnice i prigodni pokloni. Na tribini je bilo zanimljivih pitanja i odgovora no žalosti nas, da u Hrvatskoj i danas žive srpski ubojice koji su pogrešnim tumačenjem pojma abolicije slobodni  i nitko im ništa zasada ne može. Isto tako Hrvati financiraju srpsku manjinu u Hrvatskoj koja hrvatskim novcem pljuje i vrijedja sve Hrvatice i Hrvate. Mi smo ratni pobjednici, mi smo oslobodili svoju zemlju i pregazili srpske fašiste koji su ukradenim traktorima bježali u majčicu Srbiju! Imamo Hrvatsku, koju volimo i za koju smo se borili, no kada se riješimo smeća komunizma, udbaštva i jugoslovenstva koje nas truje biti ćemo napokon svoji na svome- bio bi kratak sažetak izrečenog na ovoj uspješnoj i dobro posjećenoj tribini. Božo Zadro i Stiv Culej bili su na Veliku Gospu na misi u St. John Parku, a navečer su otišli za Melbourn gdje će održati slične tribine te u ponedjeljak 17.8. se vraćaju u Hrvatsku. Ovom prilikom još jednom se zahvaljujem u ime redakcije našeg lista, svih naših čitatelja te svih koji su se družili, slušali i bili sa dvojicom naših ratnih heroja Domovinskog rata Božom Zadrom i Stevom Culejom Stivom, hvala im! Hvala im jer znamo kada smo ih vidjeli i čuli da je Hrvatska uprkos svih problema u pravim, našim, hrvatskim rukama. Stevo i Božo mi Hrvati Australije ponosni smo na vas, sretni i zahvalni! Zauvijek će živjeti hrvatski ratnici! tribina_sydneyu1(1)   tribina_sydneyu3(1)   tribina_sydneyu4(1)   tribina_sydneyu5(1)   tribina_sydneyu6(1)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.