Branimir Glavaš na slobodi, slavio prijateljima u konobi Goranci kraj Mostara

05.01.2015. 13:37:05

U DRUŠTVU desetak osječkih i mostarskih prijatelja Branimir Glavaš je 4. siječnja proveo ugodno petosatno druženje u lokalnoj Konobi u selu Goranci, udaljenom petnaestak kilometara od Mostara.glvaš goranci Naime, s današnjim danom Glavaš je nakon „odležanih“ 3/5 zatvorske kazne (u koju se ne uračunava pritvor iz Hrvatske), stekao pravo na korištenje izvan zatvorskih pogodnosti koje se sastoje u slobodnom petosatnom slobodnom izlasku u grad, te korištenju vikenda u trajanju (svakog tjedna po jedan dan), odnosno ukupno 4 dana mjesečno. glavaš 1 Inače, 18.ožujka 2015.g. Branimiru Glavašu istječe ukupno 2/3, „odležane“ robije (s uračunatih deset mjesečnim pritvorom u Hrvatskoj), a Direktor KPZ-a Mostar po Zakonu je dužan najkasnije 30 dana prije isteka toga roka, po službenoj dužnosti podnijeti prijedlog Komisiji za uvjetni otpust, akosmatra da Branimir Glavaš ispunjava zakonom predviđene uvjete. Za očekivati je da će takav prijedlog čelni čovjek KPZ-Mostar i proslijediti Komisiji, u Zakonom predviđenom roku. glavaš victori   Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.