Branimir Glavaš naredio iz zatvora 'Krešimira Bubala mi vratite u Sabor!'

13.09.2013. 08:48:33

Odluka o aktiviranju Bubalova mandata, naravno, donesena je u Mostaru, gdje se i inače, uz blagoslov Branimira Glavaša, rješavaju najvažnija stranačka pitanja.

Krešimir Bubalo (HDSSB), bivši gradonačelnik Osijeka, pojavit će se na prvom jesenskom zasjedanju Hrvatskog sabora, 18. rujna, u svojstvu zastupnika. Njega je do sada u saborskim klupama mijenjao Zoran Vinković, gradonačelnik Đakova. Bubala je na izborima u Osijeku porazio Ivica Vrkić, SDP-ov kandidat.

Bubalov zahtjev za aktiviranje zastupničkog mandata nije prošlo bez potresa u HDSSB-u. Rošada Bubala i Vinkovića u saborskim klupama teško je prihvatio dio stranke, osobito mladež,  koji se protive  degradaciji Zorana Vikovića. Gradonačelnik Đakova je razočaran ovakvom odlukom jer kako smatra istupima u Saboru zaslužio da ondje i ostane, ali i da mu izborni rezultat u Đakovu daje prednost pred Bubalom.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.