Branitelj: Da li je supermenka Budisavljević došla sa svemirskim brodom i spasila toliko Srba od ustaša?

22.07.2019. 16:28:49

Objavljujemo razmišljanje branitelja kojem je više dosta cirkusa oko “nebeskog srpskog naroda” u svezi filma o Budisavljevički nagrađenog u Puli , a koja je spasila navodno 10 000 Srba od ustaša: U jednoj sceni, četničkih prikaza Hrvatske, na HTV-u se vrti scena di pravoslavka govori doslovno -“Nas pravoslavce Ustaše gledaju kao Židove i Cigane”. …..Jebiga,veći šovinistički tekst nisam davno čuo. Pa kako bi vas trebali gledati?? Kao Bogove?? To,toliko izvitopereno propagiranje tog jebenog ustaštva od te jugosrpske kamarile, ide toliko u apsurd da su se eto,”izdigli”iznad Židova i Cigana. A žele i iznad Hrvata. No,zašto ne pročitaju Ustav Hrvatske danas. U Ustavu RH oni su danas pripadnici srpske manjine sa Židovima i Romima i drugim etničkim skupinama. Onda je očito da je Hrvatska po njima Ustaška. Bolesnici jebeni…. Opet se moram osvrnuti na gospođu pravoslavku koja je iznad židova i cigana ,te je eto za vrijeme 1942 godine spasila 10 000 djece iz ustaških kazamata. I uopće mi nije ni na kraj pameti da negiram gnjusno razdoblje NDH-azije te masovnih ubojstva svih koji se nisu slagali sa Ustaškim režimom. Neovisno o rasi,boji,naciji i vjerskom opredjeljenju. Ali evo,ona je spasila 10 000 srpske djece…..pa dajte,kada lažete, “lažite dostojanstveno”,u granicama realnog,mozgu shvatljivog i broju prihvatljivog. Ona je spasila 10 000 djece….s čime ?. “Enterpraisom”…..američkom vojskom…kamionima …?.Do kuda idu ta besramna podmetanja ,laži i sranja o njima- penetrirate u biće Hrvatske i hrvatskog društva ? Milijun vas je poginulo u Jasenovcu,milijun odselilo, a milijun se spasilo. Bilo vas je u Hrvatskoj izgleda 10 000 000? Jebo vam pas ma*er nakaznu. Z.P. HOP

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.