BRANITELJ LOŽI NAMJEŠTAJ: Hoćemo li dopustiti da se čovjek koji je branio Hrvatsku – smrzne?!?

11.01.2017. 17:17:20

SRAMOTA Branitelj koji nije ranjen, kao da nije ni ratovao... Bez ikakvog prava, pomoći i brige, bez posla i budućnosti, ovise isključivo o svojim suborcima koji su imali nešto više sreće i besramno maloj socijalnoj pomoći.. “Ivica Kadić bivši je pripadnik Gromova, a živi od socijalne pomoći u iznosu od 800 kn. Nema novaca za drva pa loži namještaj… Račun mu je blokiran, hitno mu je potrebna pomoć pa tko može uplatiti na pošti nešto novaca da mu se skupi za drva na adresu: Ivica Kadić Keleminci 19 b 10040 Zagreb”, objava je koja ukazuje na sramotno ignoriranje hrvatskih branitelja osuđenih na socijalnu pomoć. Branitelj koji nije ranjen, kao da nije ni ratovao… Bez ikakvog prava, pomoći i brige, bez posla i budućnosti, ovise isključivo o svojim suborcima koji su imali nešto više sreće i besramno maloj socijalnoj pomoći.. Država za koju su se borili olako je zaključila kako bez gelera u sebi i ranjavanja zabilježenog u ratnom putu nema potrebe za posebnom skrbi. Očito je, nisu računali na ranjenu dušu i besane noći u kojima pod ovim temperaturima nekima prijeti smrzavanje. Svi kojima je nepodnošljivo da ovaj bivši pripadnik Gromova loži svoj namještaj, prilažemo prikaz računa na koji mogu izvršiti uplatu:
screenshoot
screenshoot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.