Mesić je dosta živio na ‘grbači ‘ hrvatskog naroda, bivši partizani ne smiju mu dati prostorije!

22.12.2016. 10:52:47

SABA PONUDILA PROSTOR MESIĆU Branitelj oštro poručio: Mesić je dosta živio na ‘grbači ‘ hrvatskog naroda, bivši partizani ne smiju mu dati prostorije! Ako bivšim „etokrašima ne trebaju te prostorije, a očito je da ne trebaju, oni ih moraju vratiti Gradu Zagrebu, smatra Mladen Pavković Predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. Mladen Pavković osvrnuo se na vijest da je Savez antifašističkih boraca i antifašista RH ponudio svoj  prostor za rad bivšem predsjednika RH Stjepanu Mesiću. Pavković je izrazio svoje nezadovoljstvo jer, tvrdi, “ako bivšim ‘petokrašima’ ne trebaju te prostorije, a očito je da ne trebaju, oni ih moraju vratiti Gradu Zagrebu”. Njegovo priopćenje prensoimo u cijelosti: “Bivši partizani ne smiju iznajmljivati ured, pogotovu ne žalosnom predsjedniku Nakon što je Ustavni sud odlučio ne prihvatiti zahtjev bivšeg žalosnog predsjednika RH Stjepana Mesića za pokretanje postupka ustavnosti odluke o ukidanju njegova ureda, pomoć mu je ponudio Savez antifašističkih boraca (SABA). Naime, ti bivši partizani (komunisti, Titovi pioniri) ponudili su Mesiću da svoj ured preseli na njihovu adresu u Hatzovoj 16 u Zagrebu. To je van svake pameti. Kao prvo, ako bivšim „petokrašima“ ne trebaju te prostorije, a očito je da ne trebaju, oni ih moraju vratiti Gradu Zagrebu, a ne u njih useljavati „ljude s ulice“. Dakle, Grad dodjeli prostorije partizanima, a oni ih onda iznajme kome hoće! Malo sutra! Na taj način onda bi se mogli ponašati i drugi. Dobiju (besplatno) prostorije od Grada, a oni ih iznajme „Konzumu“ ili nekom kafiću. Gdje toga ima? Mesić ima dovoljno novaca (možebitno i od čeka koji je „izgubio“ od Hrvata iz Australije) i u svakom trenutku može iznajmiti poslovni prostor kao i svi drugi. Dosta je živio na „grbači“ hrvatskog naroda. Osim toga, žalosno je da bi na taj način već ionako mala skupina bivših partizana izgubila svoj „kutak“, koji ionako nije njihov. No, unatoč svega, vjerujemo da će i u svezi ovog problema Mesiću opet pomoći neki anonimni prijatelj, kao što mu je pomagao i oko kupnje stana, za koji još nitko ni danas ne zna kako ga je i na koji način kupio. Mladen Pavković”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.