BRANITELJ SE OBRAČUNAO S GLUMICAMA: ‘Nađite jednu riječ mržnje i ja ću se posuti pepelom’

20.07.2018. 13:04:07

Vukovarski branitelj i bivši zatočenik srpskih logora Predrag Mišić, potegao je iz Vukovara u Zagreb kako bi dočekao nogometne pobjednike. Peđa se u svoj grad vratio na krilima ljepote zajedništva, no nešto je ipak ostavilo gorak okus u njegovim ustima. Komentari o “ustaškom derneku” i “fašističkom skupu”, potpuno su ga razočarali: “Što vas toliko muči? Njihova pobjeda ili vaš poraz? Neću biti licemjer, nemam gene kamene. Toliko vremena provodite pišući o Thompsonu… Geni kameni pretvoreni u stihove opisuju volju, želju, hrabrost i ustrajnost jednog naroda. Nađite jednu riječ mržnje i ja ću.se posuti pepelom. Lijepa li si, Nemoj tuđe, prokleto je… To su po vama fašističke riječi? E gospodo i gospođe, Jelene, Barbare, Kreše, Aleksandri! Kažite, vi “glumice”, političari, novinari, što po vama treba i pjevati hrvatski narod? Odakle si, sele? Putujući u Zagreb na doček naših zlatnih, očekivao sam nešo veliko, ali ono što se tamo dogodilo je uistinu veličanstveno. Toliko pozitive, ljubavi, pažnje… Nemam riječi. Toliko ljubavi na jednom mjestu. NEOPISIVO! Naravno, vi ste vidjeli što ste htjeli vidjeti. Prošla je naša domovina puno oluja. Ovo je bila OLUJA SVIH OLUJA! Pokušajte obuzdati vašu mržnju i gnjev, ipak tu živite! Vi, trećerazredni glumci, politicari, novinari. Pa ipak, nitko vas zbog toga ne vrijeđa! Bože dragi, što je lijepo biti dio ovoga. Prvaci smo svijeta, ako zbog ničeg, onda zbog toga…”, napisao je Peđa.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.