Branitelji koji traže smjenu ministra Matića kod kardinala Bozanića

07.04.2015. 13:06:34

"Nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji upoznati će s problemima kojima su izloženi u hrvatskom društvu", napisao je prije susreta u priopćenju Đuro Glogoški. Branitelje koji već 170 dana prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja i traže smjenu ministra Predraga Matića i njegovih suradnika danas je na Kaptolu primio zagrebački nadbiskup Josip Bozanić. "Prijam se održava na zamolbu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji koji prosvjeduju 170 dana ispred Ministarstva hrvatskih branitelja u Savskoj 66, sa zahtjevima za smjenom ministra Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića te zahtjevom za objedinjavanjem svih prava (obveza države) hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata i članova njihovih obitelji u jedan Ustavni zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskoga rata i članovima njihovih obitelji", izvijestio je u priopćenju prije susreta Đuro Glogoški. "Nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića hrvatski branitelji i članovi njihovih obitelji upoznati će s problemima kojima su izloženi u hrvatskom društvu, vezano uz zahtjeve zbog kojih prosvjedujemo, a  koje smo uputili Vladi Republike Hrvatske i čije ispunjenje očekujemo. U tom smislu ulogu nadbiskupa zagrebačkog kardinala Josipa Bozanića smatramo značajnom i bitnom u iznalaženju rješenja problema, budući da je našao sluha za potrebe hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji", zaključio je Glogoški. Capture-1   Capture-2   Capture-3   Capture-4   Capture-5   Capture-6   Capture-7   Capture-8   Capture-10

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.