Branitelji na sastanku s Milanovićem: Hoće li postići dogovor?

01.06.2015. 10:31:29

Dan uoči današnjeg sastanka branitelja s premijerom Zoranom Milanovićem pojavila se informacija kako je dogovor dviju strana već postignut, ali to izjavu branitelji u Savskoj nisu željeli komentirati, a opovrgnuo ju je ministar branitelja Fred Matić. "Čuo sam da je to rekao, ne znam zašto. Čuo sam te priče, ali informacije koje je iznio nisu točne", rekao je. Inače, na Trgu sv. Marka  sve je spremno za sastanak. Potvrđeno je kako sudionici na raspolaganju imaju gotovo tri sata, za što se očekuje da će biti dovoljno. " Što se tiče nas u Vladi, branitelji na sastanak mogu dovesti koga žele. Razgovarat ćemo o svim pitanjima koja ih muče ili zanimaju, a ako mediji žele, neka direktno prenose sastanak. Ova vlada nema što sakrivati i želimo da sve bude transparentno", rekao je visoki Vladin dužnosnik. Branitelji do zadnjeg trena ne žele i reći tko će od njih otići na Markov trg. Još jučer popodne rekli su kako će tijekom noći pregovarati oko detalja - tko će od njih ići i što će sve tražiti od premijera. Ni Đuro Glogoški ni Josip Klemm nisu bili raspoloženi za razgovor o tome kako bi sastanak trebao izgledati. Foto: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.