Branitelji pišu Milanoviću: ‘Rat je završio, pobijedili smo, nemoj se sad junačiti, otvori granicu!’

25.09.2015. 16:17:00

TRAŽIMO od predsjednika Vlade Zorana Milanovića da odmah prekine igrokaz s blokadom graničnog prijelaza Bajakovo i dopusti normalan teretni promet i tranzit roba između Hrvatske i Srbije. Hrvatsko gospodarstvo je na koljenima treba li ga Zoran Milanović zbog svojih frustracija potpuno uništiti. Mnogi od blokiranih kamiona pripadaju hrvatskim tvrtkama i mnogi od vozača u tim kamionima su hrvatski branitelji. Ne želimo da političari preko njihovih leđa dokazuju koliki su domoljubi i koliko im je stalo do hrvatske države. Predsjednik Vlade Zoran Milanović imao je to priliku pokazati u protekle četiri godine, i svi smo vidjeli kako je to činio, od Vukovara do hrvatskih branitelja iz Savske 66. branitelji xyy Granice se zatvaraju samo u slučaju rata, a u miru pojačano nadziru i kontroliraju, ako je potrebno i uz pomoć vojske. Nažalost, umjesto da je otpočetka proveo strogi režim kontrole legalnih i ilegalnih graničnih prijelaza kao što su to učinile nama susjedne zemlje,  predsjednik Vlade Milanović sada stvara umjetnu atmosferu rata i sukoba sa Srbijom. To radi isključivo zato jer su uskoro izbori i jer želi da hrvatski narod zaboravi pogubne posljedice njegove politike, od kojih je najveća – masovni odlazak hrvatske mladeži iz zemlje za koju su se njihovi očevi borili. Zato tražimo od predsjednika Vlade Zorana Milanovića, koji se u ratu ponašao kao dezerter, da se sada ne junači, jer rat je završo, u tom smo ratu pobijedili bez njega i takvih kao on, a danas želimo imati sigurnu zemlju i dobre odnose sa svim susjedima pa i sa Srbijom. Ne želimo da aktualni čelnici Hrvatske i Srbije skupljaju jeftine političke bodove na migrantskoj krizi. Hrvatski branitelji 100% za Hrvatsku među prvima su pomogli migrantima humanitarnom pomoći i želimo jasno poručiti da nećemo dopustiti niti ugrožavanje suvereniteta Hrvatske i njenih granica, kao ni jeftino i nehumano politiziranje migrantske krize. 100% ZA HRVATSKU

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.