BRANITELJI VEČERAS BAJAGI PRIPREMAJU ‘DOČEK’! Imamo uzorak plakata kojima će oblijepiti Sisak…

14.09.2018. 20:08:53

NEUGODAN DOČEK Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije svojim su priopćenjem prije nekoliko dana već dali do znanja kako je “neprimjereno i neumjesno da Momčilo Bajagić-Bajaga održi koncert na Danima piva u Sisku 15. rujna”: “Pjesme koje je pjevao Momčilo Bajagić-Bajaga kakvih se ne bi posramio ni jedan četnički vojvoda (uključujući i Boru Čorbu, njegovog nekadašnjeg gazdu i poslodavca) vrlo jasno govore koga je podržavao i bodrio. Smatramo da dovođenje takvih „estradnih umjetnika“ pored toliko hrvatskih pjevača koji žive i rade i plaćaju porez u RH otvara nezacijeljene rane stradalnika Domovinskog rata ne samo u Gradu Sisku nego i u cijeloj Hrvatskoj”, dio je priopćenja koje ipak nije dalo na slutiti kako će dio branitelja s tog područja učiniti sve kako bi spriječio Bajagin nastup koji je, podsjetimo, u Karlovcu već bio otkazan. U našu redakciju je, naime, stigao primjerak plakata kojim sisački branitelji večeras planiraju oblijepiti grad, a na njima (doslovno, bez gramatičke intervencije) piše: TREBAO SAM “PEVAT” 1991. u SISIKU ali, BRANITELJI BANOVINE iz PETRINJE ZABRANILI. zato 2018. “IKIČKA” odobrila

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.