"BRAVO PLENKOVIĆU"

27.07.2021. 10:05:00

Nakon jučerašnje Pupovčeve izvanredne tiskovne iz koje se dalo iščitati ako Vlada ništa po pitanju Srba ne poduzme kako bi se hrvatsko srpska koalicija mogla raspasti Plen ki mun si ipak dao truda i uz podršku svog puzajućeg ministra policije već su policijske patrole po prilazima za Srb raspoređene i hrvatskim braniteljima se, koji su ovu zemlju od četnika branili ulazak u Srb brani a te slike policijskih patrola već se po fejsu vrte !!!
To čak ni četnicima u ratu nije uspjelo ali, našem Plenkiju to ko od šale ide !!!
Pa tako, gdje Pupi okom naš Plenki skokom kako bi svom partneru udovoljio !!!
Znači, za hrvatske branitelje koji su ovu našu Ljepoticu od četnika branili i obranili u ovoj zemlji kretanje je ograničeno kao lani u Kninu kad se za branitelje rampa uz kordon policije postavila kako na kninski Trg ne bi došli !!!
Jer, Bože moj, ipak je na Trgu bila "elita" a koju je čak i Milošević iz SDSS-a svojom nazočnošću "krasio" a zatim su, umjesto prigodnog programa i veselja Obljetnicu Oluje u četničku komemoraciju pretvorili !!!
S toga, ne bi me čudilo da i ove godine isti scenarij u Kninu bude i to popračeno pravim veseljem uz bar jedno užičko kolo da tu političku glumu i učmalost malo protrese !!!
Međutim, ako i sada, nakon ove vladine izdaje braniteljske populacije i svekolikog domoljubnog naroda HRVATSKA ŠUTNJA i dalje bude prevladala tada su NAŠE ŽRTVE UZALUDNO PALE !!!
Ali, nadam se i želim vjerovati kako će sve braniteljske udruge na ove policijske zabrane po nalogu političkog vrha reagirati kao i svekoliki hrvatski narod koji zahvaljujući hrvatskim braniteljima u SLOBODNOJ ZEMLJI ŽIVE !!!
Isto to i od svih političkih stranaka očekujem bez obzira na predznak jer i one u ovoj zemlji NA BRANITELJSKOJ KRVI STVORENOJ SLOBODNO RADE I DJELUJU !!!
Dok abolirani četnici u ovoj zemlji koju su rušili i moj narod mučki ubijali u njenim blagodatima uživaju jer u državnim i javnim ustanovama dobro zarađuju i u obnovljenim kućama i luksuznim stanovima žive mnogi naši branitelji koji su zbog tih aboliranih krvarili po bajama kopaju kako bi koru kruha pojeli i kako bi na ovom usr*nom životu opstali a spavaju gdje stignu jer ni krova nad glavom nemaju !!!
Ali, kao da im ni te muke nisu dovoljne još im "naši" političari živote zagorčavaju jer, za naše istinske branitelje sva vrata ove zemlje su zatvorena ali, zato, za abolirane uvijek su otvorena i oni sva svoja "prava" bez problema ostvaruju !!!
Dok je Pupija i Plenkija aboliranima ni ptičjeg mlijeka neće faliti ali, za naše branitelje ni tog ptičjeg perja nema kako bi se bar njime pokrili kad pod vedrim nebom spavaju ????
PLENKOVIĆU SRAMIŠ LI SE ???

 

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stajališta uredništva Portala dnevnih novosti.

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta/Foto: facebook

Autor: