BRAVO ZA MINISTRA MEDVEDA! Branitelj koji je ložio namještaj dobio drva od ministarstva

14.01.2017. 08:37:37

Objava koja je osvanula na Facebooku pogodila je mnoge, ponajviše zato jer je Ivica Kadić "školski primjer" hrvatskog branitelja koji nije ranjen, nije HRVI, pa shodno tome nema invalidnost, mirovinu, stan niti išta od onoga što neupućena većina naziva "braniteljskim pravom". Ivica Kadić zahvalio se svima koji su prepoznali njegovu životnu muku pri čemu je na najvećim minusima i hladnoćama bio prisiljen na loženje namještaja. Osim odaziva dobrih ljudi, a zahvaljujući i našem portalu, reagiralo je i Ministarsvo branitelja koje je Kadiću dodijelilo 12 metara drva. Podsjetimo, Ivica Kadić bivši je pripadnik Gromova, a živi od socijalne pomoći u iznosu od 800 kn. Objava koja je osvanula na Facebooku pogodila je mnoge, ponajviše zato jer je Ivica Kadić “školski primjer” hrvatskog branitelja koji nije ranjen, nije HRVI, pa shodno tome nema invalidnost, mirovinu, stan niti išta od onoga što neupućena većina naziva “braniteljskim pravom”. Srećom, Kadić ima suborce i prijatelje kao i ministarstvo koje konačno opravdava svoj naziv – ministarstvo branitelja.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.