Bruna Esih: U Saboru smo svima oporba i kao takvi trn u oku

22.01.2018. 16:50:20

Saborska zastupnica i zastupnica u Skupštini Grada Zagreba Bruna Esih najavila je kako će i u Saboru postati aktivna kao što je u Skupštini “Skupština je zahtijevala i dobila moju veliku pozornost, jer smo od birača dobili priliku participirati u donošenju odluka. U Saboru smo oporba i vladajućima i oporbi. Kao takvi svima smo trn u oku. Svjesna sam da je to politička pozornica na kojoj se očekuje veća aktivnost, bez obzira na to što je to prečesto jalov posao. Uz to gradimo stranku iz temelja i to oduzima najviše vremena”, rekla je Esih za 24 sata. Kolika je njezina politička ambicija i koliko misli politički “trajati”? “Moja, odnosno naša ambicija je stvoriti dosljednu stranku koja će dugoročno biti najjači predstavnik izvornog hrvatskog svjetonazora i najčvršći zaštitnik hrvatskih interesa. Ne bavimo se pakiranjem politike, nemamo ambalažu ni otisnut rok trajanja.” Kao politički uspjeh istaknula je ulazak u Sabor s 11. mjesta na izbornoj listi i to s velikim brojem preferencijalnih glasova. “Na izborima u Zagrebu bila sam ispred kandidata HDZ-a, a Neovisni za Hrvatsku – NHR ima tek jednog zastupnika manje od SDP-a. Velikih neuspjeha ne vidim što ne znači da sam na neuspjeh imuna”, rekla je Esih. O sebi je, kaže, čula dosta laži, no jednu ističe: “Najblesavija je da je Stjepan Mesić vjenčani kum mojih roditelja”. Ante B / Kamenjar.com

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.