BRUTALNOST PETRINJSKE POLICIJE PREMA INVALIDU

05.03.2016. 10:17:19

U Petrinji , gradu gdje se održavaju četničke orgije pod nazivom “Dani Ojkače” , na vrata hrvatskog vojnog invalida Stjepana Filkovića banuli policajci PP Petrinja! Filković je 60%-tni ratni invalid , višekratno ranjavan po svim hrvatskim bojišnicama mada mu nije priznato a  prošle godine je vadio gelere. Sa policijom je došao inkasator “vodovoda” isključiti vodu. Bez sudskoga naloga, ovrhe, upozorenja hrvatskom ratnom vojnom invalidu isključena je voda. Filković i pokćerka  su ostali zatečeni i pokušali su prosvjedovati zbog iznenadnog dolaska policije i zbog nepostojećeg duga. Filkoviću nije pružena šansa da dokaže da ima sve račune plaćene  nego je brutalno srušen i odvučen od  kućnog praga pri čemu su razbili kućna vrata. Iz naših izvora saznali smo da je više puta odlikovani Filković bio jedan od petnaestak branitelja koji su hrvatskom pjesmom mirno prosvjedovali prilikom održavanja četničkoga zbora “DANI OJKAČE”. Kako vidimo tko se zamjeri Bori Rkmanu i četnicima iz Petrinje-najebao je!   q  qa qq   qqqqq   qqqqqqqqqqqqqq   qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq   qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.