Bujanec: “Ismail Morina je u Italiji, Hrvatska ga nije izručila Srbima!

30.03.2018. 13:34:25

Bujanec: “Ismail Morina je u Italiji, Hrvatska ga nije izručila Srbima! Ovo je velika pobjeda hrvatsko – albanskog saveza i prijateljstva!”

Urednik i voditelj emisije Bujica na zagrebačkoj Z1 televiziji Velimir Bujanec oglasio se na društvenim mrežama s najnovijom viješću o Ismailu Morini, mladom Albancu koji je prije tri godine nad Beogradom spustio dron s albanskom zastavom. Bujanec tvrdi da je potvrđeno kako je Morina u Italiji i da ga Hrvatska nije izručila Srbima! U postu na Facebooku, urednik Bujice Ismaila Morinu naziva “albanskim nacionalnim junakom” i navodi: “Nad stadionom mrskog imena ‘Partizan’ spustio je dron s povijesnom zastavom Albanije”… Vijest o Morini Bujancu su potvrdili njegovi prijatelji kao i članovi obitelji, a prema istom izvoru, mladi Albanac već je u talijanskom Bariju. S obzirom da ima talijansko državljanstvo, najvjerojatnije neće nikada biti izručen Beogradu. Bujanec se prvi u hrvatskoj javnosti založio za Ismaila Morinu, a post povodom njegovog puštanja iz hrvatskog pritvora, završio je riječima: “Ovo je velika pobjeda hrvatsko-albanskog prijateljstva i još jedan poraz Srbije!”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.