Bujanec: Nakon ploče u Jasenovcu na redu je Kuna – zamijenit će je Eurom!?

30.08.2017. 09:38:12

KOMENTAR “Rješenje” o kojem se šuška davno smo prokazali: ploču HOS-a u Jasenovcu namjeravaju “zamijeniti” novom na kojoj neće biti pozdrava ZDS! Gurnut će glavu u pijesak i zamislit da su riješili problem, komentirao je Velimir Bujanec Zapravo: riječ je o najobičnijem oskrvnuću i falsificiranju povijesti. Istodobno, kokarde na četničkim spomenicima od Borova Sela nadalje – ostaju. Zvijezde petokrake na spomenicima diljem Hrvatske – ostaju. To valjda nisu “simboli totalitarizma”. Ali, nemojmo se zavaravati – na ploči HOS-a u Jasenovcu neće se stati! Nakon ZDS na redu je kuna jer i to je za njih isto “ustaška” valuta! Nju će zamijeniti eurom. I eto opet “kompromisne varijante”… upozorio je Bujanec.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.