BUJANEC SE USPROTIVIO MLADIM LEFTARDIMA

27.11.2017. 07:06:51

Nakon što je Inicijativa mladih za ljudska prava od Sabora zatražila opoziv predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović zbog pritiska na Haag potaknutog pismom o generalu Praljku koji je uputila za zagrebačku promociju knjige Miroslava Međimorca i akademika Pečarića “General Praljak”, javio se reakcijom voditelj “Bujice” Velimir Bujanec. Najavio je puštanje cijelog govora Predsjednice. “IMAMO VIDEO S PROMOCIJE KNJIGE NA KOJOJ JE ČITANO PISMO POTPORE HRVATSKE PREDSJEDNICE GENERALU PRALJKU – PUŠTAMO GA SUTRA U BUJICI! Umjesto da marginalna ‘Inicijativa mladih za ljudska prava’ traži opoziv naše Predsjednice, trebalo bi toj ‘inicijativi’ po hitnom postupku oduzeti prostorije u centru Zagreba i od Vlade RH zatražiti trenutačni prekid financiranja svih njihovih aktivnosti! Prvo se javila Documenta notorne Vesne Teršelić, a sada i ovi krajnje nebitni luzeri (čija se lijenost financira javnim novcem) dobivaju udarni prostor u medijima, pljuju šestoricu haaških uznika, a najviše im smeta suverenistička politika gospođe Grabar – Kitarović. Provokatorima je svojedobno zasmetala i Thompsonova ‘Lijepa li si’ na utakmicama naše nogometne reprezentacije, ali nije problem u njima – nego u onima koji njihove gluparije tretiraju ozbiljno i plasiraju kao ‘važne vijesti’… Bujica ima video sa zagrebačke promocije knjige Miroslava Međimorca i akademika Pečarića ‘GENERAL PRALJAK’ – pa ćemo sutra vrlo rado pustiti cijelo pismo naše Predsjednice koje je tamo pročitano: u znak prkosa i ponosa na našeg generala, ali i Predsjednicu koja ga nije zaboravila…”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.