BUJANEC ZAPRIJETIO HDZ-u: Zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem – imat ćete pakao!

12.06.2016. 10:28:15

Velimir Bujanec na svom je Facebooku otvoreno zaprijetio HDZ-u i Darku Milinoviću zbog najava o smjeni Zlatka Hasanbegovića ako to bude uvjet Milorada Pupovca za podršku novoj Vladi. “ZAMIJENE LI HASANBEGOVIĆA PUPOVCEM – IMAT ĆE PAKAO! Poruka Darku Milinoviću i još nekima koji bi “K PLUS VLADU” i kojima su fotelje važnije od ideala: Niti u jednoj “kombinaciji” nemojte uopće niti pomišljati na Vladu s Pupovcem i(li) bez dr. Zlatka Hasanbegovića. U takvoj varijanti vam fali više od 10 ruku i to ne samo pravaša, nego i HDZ-ovaca. Obećajem vam: zamijenite li Hasanbegovića Pupovcem – imat ćete medijski i braniteljski pakao!”, napisao je Bujanec. Darko Milinović danas je izjavio da ukoliko manjine budu tražile odlazak Hasanbegovića, ne vidi drugu osobu koja bi trebala biti zapreka za novu hrvatsku vladu. “Ono što bi bilo najbolje, i za što ću se ja zalagati, da novi mandatar može biti onaj koji će sastaviti svoju Vladu, a svi dosadašnji ministri se moraju povući i dati ostavke. U dogovoru s HDZ-om predstavi novu vladu, jedino tako, ako novi premijer bude imao svoju autonomiju, Hrvatska bi mogla imati svoju Vladu”, kazao je. Na njegovu izjavu već su reagirali i iz HSP-a AS, čiji je predsjednik Pero Ćorić jasno rekao da stranka s gnušanjem gleda na samu pomisao na mogućnost smjene Hasanbegovića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.