Bulj uzvratio Vučiću zbog Gotovine: Nisi dostojan spomena njegova imena

19.11.2016. 07:40:25

Vučiću ti si odgovoran za velikosrpsku politiku etničkog čišćenja, odgovoran si za zločine u krvavom velikosrpskom pohodu na području Hrvatske i BiH ''Vučiću sudjelovao si u krvavoj agresiji na Hrvatsku kao desna ruka četničkog vojvode Vojislava Šešelj i nisi dostojan spomena Ante Gotovine generala pobjedničke HV, zapovjednika legitimne i osloboditeljske VRO OLUJA. Vučiću ti si odgovoran za velikosrpsku politiku etničkog čišćenja, odgovoran si za zločine u krvavom velikosrpskom pohodu na području Hrvatske i BiH.'' Oštra je to reakcija Mostovog zastupnika Mire Bulja nakon današnje izjave srbijanskog predsjednika Vlade Aleksandra Vučića, a nakon što je general Ante Gotovina imenovan posebnim savjetnikom ministra obrane Damira Krstičevića. Objavu prenosimo u cijelosti:

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.