ČAČIĆ SKINUO RUKAVICE: Kaže da HDZ-ovci ruše Plenkovića. Ako naprave ovo bit će ‘fala, dečki!’

03.06.2021. 09:29:00

Nakon što je od HDZ-ovog kandidata izgubio na izborima za župana varaždinskog, Radimir Čačić je skinuo rukavice i u središnjem Dnevniku HRT-a uputio oštru poruku Andreju Plenkoviću.

“Ne samo da su iznevjerili, nego su brutalno išli protiv dogovora”, poručio je HDZ-u aludirajući na suradnju s Ivanom Čehokom. Čačić im je, kaže, zaprijetio raskidom suradnje ako i dalje budu surađivali s osobom iz ‘optuženičkih klupa’.

Odnosi se to na potencijalnu suradnju s Čehokom u Županijskoj skupštini ili u Gradskom vijeću u Varaždinu.

Kad je dobio izbore Plenković je prvo zvao Čačića

Čačić je otkrio da je Plenković, nakon što je dobio parlamentarne izbore, prvo zvao njega (nakon svojih HDZ-ovaca, jasno) i da su tad dogovorili da će za podršku HDZ-ovoj Vladi Plenković dati zeleno svjetlo za brzu prugu Zagreb-Lepoglava-Varaždin-Čakovec.

“Na regionalnoj razini su javno rekli – ne ispod žita, javno – Čačić je naš žetončić, ne glasajte za Čačića”, tvrdi čime su poslali poruku da je on, Čačić, loš jer podržava Plenkovića. 

Ako štapom dotaknu Čehoka slijedi ‘Fala, dečki’

“To je direktno udar na Plenkovića i ako on to ne razumije, ne znam”, rekao je Čačić o unutarstranačkim napadima na šefa Vlade i HDZ-a.

A kad je riječ o suradnji s vladom poslao je jasnu poruku. “Ako budu na županijskoj skupštini ili varaždinskom gradskom vijeću ‘štapom dotakli’ Čehokove ljude slijedi “Fala, dečki!”

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.