Češka policija privela 12 Dinamovih navijača, jedan navijač teško ozlijeđen

15.02.2019. 09:49:35

Uoči utakmice Viktorija Plzen- Dinamo, pred tribinama stadiona Doosan Arena okupilo se oko 1500 Bad Blue Boysa, a došlo je do sukoba sa češkom policijom. Boysi su počeli lupati po vratima i bacati baklje po policajcima, pa je došlo do kratkog, ali žestokog sukoba. Kako neslužbeno doznajemo, u neredima koji su izbili prije utakmice Viktorije i Dinama privedeno je 12, a ozlijeđeno 11 Bad Blue Boysa. Jedan među njima teže je ozlijeđen i prevezen u bolnicu. Podsjećamo, uoči, ali i za vrijeme utakmice došlo je do sukoba između BBB-a i češke policije. Policija je oko dva sata prije početka susreta pred stadion dopratila oko 1500 navijača Dinama, no samo njih 400-tinjak je imalo ulaznice pa je došlo do sukoba. Nezadovoljni zbog nepuštanja na stadion, BBB-ovci su napali malobrojne redare i policajce bacajući na njih baklje. Kako je češkoj policiji vrlo brzo stiglo pojačanje, situacija se smirila nakon 15-ak minuta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.