ČESTITAMO VAM DAN POBJEDE, DAN DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA

04.08.2018. 11:31:49

S ponosom i zadovoljstvom čestitamo Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja. Ovih dana prisjećamo se veličanstvene vojno-redarstvene oslobodilačke operacije Oluja, koja je omogućila ispunjenje višestoljetnog hrvatskog sna, ostvarenje hrvatske samostalnosti, neovisnosti i slobode. Ponosni na zajedništvo koje nas je nosilo u tim prijelomnim trenucima novije hrvatske povijesti, prisjećamo se svih onih koji su svojom žrtvom, svojim djelima pokazali kako se brani i voli Domovina. Povijesne događaje moramo prenijeti na mlade, koji na žalost odlaze iz Domovine, a Mi smo stvarali tu Domovinu za boljitak svih nas. Još jednom svima čestitke povodom praznika, s nadom da će se ostvariti naš san. Slobodna i neovisna Republika Hrvatska! UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.