Cetinski: Novinarsko-udbaško-uredničke p**ke, zašto šutite?

23.01.2017. 08:38:36

ŽESTOKA REAKCIJA Cetinskom smetaju novinari i urednici te način na koji se piše o optuženima, a onda oslobođenim građanima Pjevač Tony Cetinski na svojem se Facebook profilu žestoko obrušio na novinare i urednike. Neke od njih prozvao je pogrdnim riječima te je pozvao na lustraciju Ono što je Tony Cetinski napisao na Facebooku prenosimo u cijelosti. 'Jedno pitanje za dobro jutro. Kad netko nekoga blati i optužuje ( slučajno baš pred izbore) onda pišete i dajete naslovne strane vi novinarsko-udbaško-uredničke p..ke a kad nekoga oslobode svih optužbi onda šutite kao p..ke? Svakako ste p..ke! Moj zaključak je da ste potplačena i neprofesionalna stoka! ( čast iznimkama ) PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA PA SE NADAM DA ĆE I PO VAS STIĆI. No zdravlje ljudi koje ste sustavno godinama gazili svojim nagađanjima i lupetanjima je zauvijek narušeno pa vam želim da vam se sve vrati u istoj mjeri. Svakome po zasluzi. Ne znam što se čeka sa tom LUSTRACIJOM ali ona je nužna zbog budućnosti svih naših poštenih i krivooptuženih građana. Pa da onda vidim te velike uredničke genijalce koga će prije od svojih mecena staviti na naslovnice i na stup srama. Dao Bog da vas voda odnjela će se pjevati a vi ćete se u svome blatu koprcati i neće vas spasiti ni taj silni prljavi novac kojeg ste od tih svojih kukavica dobijali. Sretno!', napisao je na svojem Facebook profilu Tony Cetinski.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.