Četnički dernek u Banja Luci: Grobari veličali Radovana Karadžića (VIDEO)

26.03.2016. 13:27:25

Navijači Partizana su uz zapaljene baklje razvili transparent podrške haaškom optuženiku Radovanu Karadžiću koji je osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora zbog zločina nad Bošnjacima i Hrvatima u BiH tijekom rata. Povodom 90. godišnjice postojanja u Banja Luci je održana prijateljska utakmica između domaćeg Borca te beogradskog Partizana. Utakmica je završila bez golova, ali ne i bez ružnih događaja i povika s tribina. Navijači Partizana su uz zapaljene baklje razvili transparent podrške haaškom optuženiku Radovanu Karadžiću koji je osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora zbog zločina nad Bošnjacima i Hrvatima u BiH tijekom rata te su skandirali njegovo ime, a domaći, očito simpatizeri Zvezde, su odgovorili paljenjem zastava i šalova Partizana. A jedna od zapaljenih baklji pogodila je i mladog igrača Partizana Marka Golubovića.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.