ĆIRO SE ČUDI: “Pljuju me, a moja gesta trebala bi biti primjer svima!”

19.05.2019. 13:20:01

Izbornik Miroslav Ćiro Blažević, podržao je Samostalnu demokratsku srpsku stranku Milorada Pupovca, odnosno za njih je snimio kratak reklamni spot. Ćiro, inače deklarirani HDZ-ovac, iznenadio je mnoge snimanjem ove reklame u kojoj poziva hrvatske državljane da glasaju za ulazak srpskih kandidata u Europski parlament. Ćiro je zbog toga već pretrpio teške uvrede, a netko je čak bio toliko morbidan pa mu je napravio lažnu osmrtnicu. Međutim, Ćiru to sve i ne dira baš previše, a za srpski medij Kurir otkrio je s čim se do sada suočio zbog sudjelovanja u Pupovčevoj kampanji. “Pljuju me i prijatelji i neprijatelji. Neki mi čestitaju, a neki mi je*u majku što sam podržao Srbe. No, meni je savjest čista. Srbi su me zvali, ovi moji se nisu sjetili. Držim da moramo biti solidarni jedni prema drugima i ova moja gesta treba biti primjer svima. Za pametne je prošlost gotova. Meni niko ništa ne može”, rekao je Blažević Srbima. Javio im se i Pupovac koji je najavio još spotova s uglednim Hrvatima. “SDSS priprema nekoliko video-poruka uglednih Hrvata i Ćiro Blažević je jedan od njih. Zahvalni smo svim ljudima koji su podržali našu ideju i, unatoč različitim političkim uvjerenjima, žele Hrvatsku koja će biti tolerantna i u kojoj će Srbi živeti dostojanstveno”, rekao je Pupovac za Kurir.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.