Član Predsjedništva BiH Čović: Poruke predsjednice Grabar-Kitarović prihvatjive za sve u BiH

17.02.2015. 13:14:59

Poruke što ih je u svom inauguralnom govoru istaknula nova hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, a odnose se na Bosnu i Hercegovinu, prihvatljive su svima koji koji žive u toj zemlji, kazao je član Predsjedništva BiH Dragan Čović u intervjuu za sarajevski “Dnevni avaz” od utorka. Čović je inaguraciju nove hrvatske predsjednice opisao izvrsnom i potvrdio kako su Kolindu Grabar-Kitarović sva tri člana Predsjedništva BiH koja su nazočila nedjeljnoj svečanosti u Zagrebu pozvala da se vrlo brzo sastanu u Sarajevu. “Poruke izrečene tijekom inauguracije bile su snažne, uravnotežene i mislim da su odgovarale poziciji svih nas iz BiH”, kazao je Čović. Ponovio je kako put BiH prema Europskoj uniji vodi preko Hrvatske kao prvog susjeda i da Zagreb na tom putu može uvelike pomoći.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.