članovi UHBDDR Mali Lošinj odali počast poginulim suborcima

02.11.2014. 11:43:13

Članovi UHBDDR Mali Lošinj zajedno sa izaslanstvom grada Malog Lošinja položili su na gradskom groblju sv. Martin vijence i zapalili svijeće uz zajedničku molitvu za šest poginulih suboraca, a nakon toga kod centralnog križa zapalili svijeće za sve poginule hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i za sve poginule za Hrvatsku od kada je Hrvatske i hrvatskog roda. Nakon toga su na groblju u Velom Lošinju zapalili svijeće za dva hrvatska branitelja iz Velog Lošinja te u koordinaciji sa hrvatskim braniteljima na okolnim otocima Iloviku, Susku i Umijama malim otočićima pored Lošinja također zapalili svijeće na mjesnim grobljima za sve poginule branitelje sa Cresko-lošinjskog akvatorija i Hrvatske. Za PDN: Zorica Gregurić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.