Članovi uprave Agrokora na čelu s Todorićem ostali bez posla

14.04.2017. 21:24:47

IDU NA BURZU ? Među bivšim članovima Uprave nalazili su se Ivica Todorić, Ante Todorić, Hrvoje Balent, Piruška Canjuga, Ivan Crnjac, Ivica Sertić i Mislav Galić Kako je krenulo izvanredno upravljanje u Agrokoru, promijenile su se stvari u samoj strukturi vrha tvrtke. Barem formalno. Ivica Todorić i njegovi najbliži suradnici ostali su bez posla. "Članovima bivše Uprave Agrokora ugovori su prestali važiti s danom prestanka članstva u Upravi, dakle na dan kad je sud imenovao izvanrednu Upravu. Prestankom mandata prestao im je radni odnos automatizmom. Samo s jednim članom bivše Uprave ugovor je sporazumno raskinut", potvrdila je Kristina Laco iz odnosa s javnošću Agrokora. Među bivšim članovima Uprave nalazili su se Ivica Todorić, Ante Todorić, Hrvoje Balent, Piruška Canjuga, Ivan Crnjac, Ivica Sertić i Mislav Galić.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.