‘ČOVJEK SA ŽICE’ DOČEKAO PRAVDU! Fikret poručio: ‘Srbijo, srami se ako ti je to heroj’

22.11.2017. 16:37:51

Fikret Alić, logoraš iz Trnopolje čija je fotografija njega izgladnjelog i izmučenog zgrozila svijet koji ga je nazvao “Čovjekom sa žice”, presudu Ratku Mladiću dočekao je ispred suda u Haagu. Tamo je svjedočio incidentu koji se dogodio neposredno uz njega: “U jednom trenutku kada sam podigao svoju sliku “Čovjek sa žice”, jedan čovjek je stao pored mene i počeo vikati da je Ratko Mladić njegov heroj. Neka je sram Srbiju i Republiku Srpsku ako ga smatraju herojem, njega koji nas je držao zatvorenim”, izjavio je Fikret Alić. Za krivnju Ratka Mladića, Alić nema dvojbe: “On je mogao zaustaviti te zločine. Bez obzira na vjeru, zločince treba kazniti a mi se samo možemo nadati boljem životu”, rekao je Fikret Alić za N1. S.V. / Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.