Crnogorci slave prvu pobjedu i to protiv Srbije: ‘Pokazali smo kako se netko bori za svoju državu’

12.01.2020. 09:35:00

Rukometaši Crne Gore večeras su pobijedili Srbiju 22:20 i ostvarili su prvu pobjedu u svojoj povijesti na europskim prvenstvima.

“Nama je svaki trenutak važan, nije jedan bio ključan. Svi smo dali doprinos, to nas čini dobrim, odličnim… Ginemo za svaku loptu, kao prava braća, i ginemo za ovaj dres, što je najvažnije. Prvi put smo igrali u zelenim dresovima, posrećilo nam se, ali nije bitna boja – bitno je da je grb tu. Pokazali smo kako se netko bori za svoju državu, mi smo primjer za to. Uvijek se trudimo da predstavimo Crnu Goru na pravi način”, rekao je Mirko Radović.

Nitko se ne želi zaustaviti na ovome.

“Ne želim tu stati iako je ovo prva pobjeda male Crne Gore na europskom prvenstvu. Ne želim ni da se moji momci s tim zadovolje. Oni mogu još više i to trebaju pokazati u ponedjeljak. Pokazati veliko srce u utakmici velikog uloga. Siguran sam da možemo slaviti još jednom”, kazao je izbornik Zoran Roganović.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.