Cro Cop nokautirao Kinga Moa i pokazao mu tko je pravi kralj

29.12.2016. 13:03:39

Odličnom serijom u drugoj rundi hrvatski je borac namlatio Amerikanca Kinga Moa i ušao u polufinale Rizinovog turnira Cro Cop je u polufinalu Rizinovog Grand Prix turnira! Pobijedio je u četvrtfinalu opasnog Amerikanca Kinga Moa na 'svom terenu' u Japanu, u slavnoj Saitama Areni. Prva runda donijela je dominaciju američkog borca koji je rušio našeg Mirka u parter, ali Cro Cop se nekako uspijevao izvući iz opasnih situacija. Drugu rundu morao je Mirko dobiti kako bi se s Amerikancem obračunao u dodatnih pet minuta treće. No, za to nije bilo potrebe jer je odličnom serijom udaraca Cro Cop završio Kinga Moa i poslao ga na spavanje. U polufinalu ga na Staru godinu čeka ogromni 180-kilograma teški sumo borac Baruto koji je u četvrtfinalu izdominirao Kosaku. Ako Mirko prođe i tu prepreku finale je isti dan.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.