Čudnovata objava Dejana Jovića! Što je to napisao na ćirilici?

01.04.2019. 18:07:37

Nakon što je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović raspisala izbore za Europski parlament, na taj se događaj osvrnuo profesor sa zagrebačkog Fakulteta političkih znanosti Dejan Jović i to na svojem Twitter profilu, na kojem je zanimljivo, objavu napisao na ćirilici. ”Izbori za Europski parlament šansa su i onim hrvatskim državljanima koji žive u inozemstvu da glasaju za demokratsku i otvorenu Europu. To se odnosi i na hrvatske državljane u Srbiji. Nakon “Posljednjeg hrvatskog Srbina”, glasajte za “Prvog Srbina u Briselu”. Iskoristite šansu”, napisao je Jović koji se potom zainteresiranima obratio i na latinici stavljajući naglasak na to da su EU izbori prilika da se pobijedi suverenizam, ksenofobizam i nacionalizam. ”Prilika je to da se pobijedi suverenizam i ksenofobni nacionalizam, da se bira ljude koji žele Europu bez granica, demokratsku i liberalnu. Da se potakne brz ulazak svih sa Zapadnog Balkana u EU: istodobno”, stoji u njegovoj objavi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.