Culej: Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila ...

14.02.2018. 15:09:03

Culej: Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra HDZ-ov saborski zastupnik Stevo Culej, koji je sudjelovao na prosvjedima protiv Aleksandra Vučića, nije zamjerio predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović na izjavi o političarima s ruba političkog spektra. Uvjeren je da nije mislila na njega. “Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu”, rekao je Culej i otkrio kako je riječ o stranci Dražena Keleminca, A-HSP-u. “Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti. Branitelji su osjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija”, rekao je te dodao kako je siguran da će predsjednica ubrzo objasniti svoje izjave. Culej nije htio komentirati zbog čega je Josip Đakić tako burno reagirao na riječi Grabar-Kitarović. Ne mislim o ničijim stavu ništa, imam svoj stav još od 90-ih godina. Svoje najmere nisam nikada govorio, a neću ni emocije. Ratova je bilo, ratova će biti. Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz ’90. i ’91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima… Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.