Culej Matiću: Ja nisam juda hrvatskih branitelja kao ti!

23.11.2016. 13:30:10

Tijekom aktualnog prijepodneva u Saboru je u srijedu došlo do žestokog obračuna Freda Matića i HDZ-ovaca HDZ-ov zastupnik u Hrvatskom saboru Stevo Culej oštro je odgovorio SDP-ovcu Fredu Matiću na njegovu izjavu da su HDZ-ovci Brkić, Medved, Krstičević i on osobno, postali pobratimi Vojislava Šešelja, a nakon što je Srpska napredna stranka postala pridruženi član Europske pučke stranke, čiji član je i HDZ. "Ja ne mogu biti pobratim s Vojislavom Šešeljem jer su mi majka, otac i pokojni brat, svi redom Hrvati. Svi smo Hrvati kako se kaže, od stoljeća sedmog, inače vučemo korijene iz Hrvatskog Zagorja. Nemam puno prijatelja Srba, samo one koji su bili hrvatski branitelji. Za razliku od Predraga Matića. Ja nemam prijatelja u Borovu Selu kao Matić koje on obilazi redovito. Meni nogometaš Siniša Mihajlović nije prijatelj, a supruga mi nije srpskih korijena. Ja nisam juda hrvatskih branitelja kao što je on.", kaže Stevo Culej.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.