Culeju policija pokucala na vrata: Hrvatice i Hrvati, oružje mi je oduzeto!

29.08.2017. 17:58:03

Uz poruku je objavio i fotografiju na kojoj sjedi uz stol na koji su naslonjene dvije puške i dva pištolja, u nazočnosti policajca Policija je u utorak ujutro došla na vrata HDZ-ovu saborskom zastupniku Stevi Culeju i oduzela mu oružje koje, kako kaže, posjeduje legalno. "Hrvatice i Hrvati, oružje mi je oduzeto. Ne brine me to, ostao mi je jezik, a vi svoje bolje čuvajte", napisao je Culej na Facebooku. Uz poruku je objavio i fotografiju na kojoj sjedi uz stol na koji su naslonjene dvije puške i dva pištolja, u nazočnosti policajca. Za Večernji list kazao je kako je riječ o redovitom postupku u sklopu procesa koji se protiv njega vodi na sudu u Vukovaru, vezano uz razbijanje ćiriličnih ploča koje je Vlada Zorana Milanovića postavila na državne institucije u Vukovaru. "Policija je postupila u redovitom postupku, vjerojatno u dogovoru sa sudom u procesu iz jednog vremena, jednog ministra i jednog premijera koji se protiv mene vodi nepravedno i neosnovano, za djelo koje nisam počinio", rekao je Culej.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.