'Čuvajte se strpljivog čovjeka, a to je hrvatski branitelj'

11.01.2015. 08:58:14

Predsjednik Udruge 100 postotnih invalida Domovinskog rata Đuro Glogoški na tribini o braniteljskom prosvjedu, održanoj u Rijeci u subotu navečer, rekao je kako su organizatori poslali Hrvatskom saboru pismeni zahtjev da se na prvoj ovogodišnjoj sjednici kao prva točka u dnevni red uvrsti rasprava o odnosu državnih institucija prema braniteljima Očekuje se odgovor klubova zastupnika o tome da jedinstveni zakon o pravima branitelja postane ustavni zakon, rekao je. U toj bi se raspravi vidjelo kakav je stav pojedinačnih zastupnika, ocijenio je Glogoški te dodao kako traže pojedinačno glasovanje. O odgovorima ovisi naše daljnje djelovanje, istaknuo je navodeći 'čuvajte se strpljivog čovjeka, a to je hrvatski branitelj'. 'Ako hrvatski branitelji budu morali doći na Markov trg, netko će s njega morati otići, a to nisu branitelji', upozorio je. Na skupu su govorili i predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojba Ante Deur i predsjednik Udruge specijalne policije Domovinskog rata Josip Klemm. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.