Da se više nikada ne dogodi da hrvatska policija krene na branitelje..

24.05.2016. 16:53:43

Svetu misu predvodi pomoćni biskup Ivan Šaško uz koncelebraciju patera Ike Mandurića, don Damira Stojića i don Ivana Šibalića, svećenika koji su imali hrabrosti probiti se u noći 28. svibnja 2015. kroz policijske barikade Povodom godišnjice događanja na Trgu svetog Marka i povodom Dana oružanih snaga RH u subotu 28. svibnja u 19 sati održat će se sveta misa u Markovoj crkvi. Misa će se služiti kao opomena i molitva da se više nikada ne dogodi kao tada kada je hrvatska policija krenula silom na hrvatske branitelje, invalide iz Domovinskog rata i žene te silom upada u katoličke crkve. Svetu misu predvodi pomoćni biskup Ivan Šaško uz koncelebraciju patera Ike Mandurića, don Damira Stojića i don Ivana Šibalića, svećenika koji su imali hrabrosti probiti se u noći 28. svibnja 2015. kroz policijske barikade i provesti noć sa hrvatskim braniteljima u crkvi Svetog Marka.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.