ĐAKOVO Autobus koji je prevozio hrvatske vojnike nakon sudara s ralicom udario u kuću

24.01.2019. 11:26:01

U Đakovu je iza 7 sati, u Pavićevoj ulici, došlo do sudara autobusa koji je prevozio Hrvatsku vojsku i Univerzalovog kamiona-posipača solju. Kamion pun vojske nakon sudara s ralicom skliznuo je s ceste prekrivene novim slojem snježnog pokrivača i udario u kuću koja se nalazi nasuprot skretanju za Mihanovićevu, dok je kamion iz zimske službe završio u Mihanovićevoj, piše Glas Slavonije. Autobus je udario u kut kuće, a naletio je i na dva automobila parkirana ispred. Autobus požeških registracijskih oznaka prometovao je iz smjera Vinkovaca, a posipač u kojem su bila dva djelatnika Univerzala išao je u suprotnom smjeru. Na posipaču su također nastala oštećenja. Ozlijeđenih nije bilo, a vojnici su odmah prevezeni dalje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.