Danas prva sjednica Vlade nakon ljetne stanke

22.08.2013. 08:33:22

Danas u 10 sati počinje prva sjednica Vlade nakon ljetne stanke koja traje od 1. kolovoza. Sjednica Vlade Republike Hrvatske na kojoj će, među ostalim, biti riječi o izmjeni udjela u sufinanciranju otplate anuiteta zajma između Republike Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za 'Projekt unutarnje vode', te davanju suglasnosti Ministarstvu obrane za preuzimanje obveza na teret sredstava državnog proračuna Republike Hrvatske u 2014. godini za potrebe izgradnje smještajnih objekata u vojarni 'Pukovnik Predrag Matanović' u Petrinji. Na dnevnom redu naći će se i prijedlog odluke o prijenosu tražbina po osnovi poreza i drugih javnih davanja, koje Ministarstvo financija ima prema NK Zadar, na Grad Zadar te izmjena odluke o prijenosu tražbina po osnovi poreza i drugih javnih davanja, koje Ministarstvo financija ima prema HNK Šibenik, na Grad Šibenik. Bit će riječi i o imenovanju predstavnika Vlade Republike Hrvatske u postupku mirenja s Hrvatskim liječničkim sindikatom i Hrvatskim strukovnim sindikatom medicinskih sestara-medicinskih tehničara te o davanju suglasnosti za ponovno pokretanje postupka prodaje nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske u Budimpešti. Na sjednici Vlade naći će se i više izvješća državnih institucija za 2012. godinu, među ostalim i Godišnje izvješće o radu Ureda za sprječavanje pranja novca. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.