Danci: Hrvatska? OK su! A mi možemo postati svjetski prvaci

28.06.2018. 15:43:17

Kladionice polako dižu tečaj na pobjedu Hrvatske – u utorak nakon naše treće pobjede bilo je 1.80 na naš prolazak da bi do četvrtak u nekim stranim kladionicama skočio na 1.95. Kao da se vode izjavama Danaca koji su puni samopouzdanja pred naš okršaj u nedjelju 1. srpnja od 20 sati u Nižnjem. Danci nisu izgubili 20 mjeseci, u 18 službenih utakmica! – U pobjedničkoj smo formi, moramo vjerovati i ne idete na neki turnir samo sudjelovati – počeo je stoper Mathias ‘Zanka’ Jorgensen. Kasper Schmeichel, golman Leicestera koji je sudjelovao u čudesnom osvajanju Premiershipa 2016. s ‘lisicama’ nada se ponavljanju takvog čuda, a na tom tragu je i stoper Huddersfielda. – Nema sumnje da postoje jače reprezentacije od Danske u osmini finala. Ali tako su postojale i bolje momčadi od Leicestera pa su oni na kraju osvojili ligu – smatra Jorgensen. Napadač Andreas Cornelius nije prvi izbor Agea Hareidea u napadu, no to ga ne smeta previše, prenosi 24sata – Smijemo se nadati da možemo osvojiti Svjetsko prvenstvo. Pa nismo izgubili u 18 utakmica u nizu i to je dobra polazišna točka za takav pothvat. Moramo odigrati još četiri utakmice u kojima ne smijemo izgubiti – rekao je stasiti centarfor Atalante pa završio: – To bi bilo veliko iznenađenje, ali vidjeli smo i veća iznenađenja u nogometu. Moramo se koncentrirati na sljedeću utakmicu i Hrvatska se čini kao ‘okej’ protivnik.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.