Darijo privatnim zrakoplovom otputovao na sprovod ocu

13.06.2016. 08:42:52

TRAGEDIJA U OBITELJI Posljednji ispraćaj Uzeira Srne bit će u ponedjeljak u 18 sati na groblju u Metkoviću Nakon pobjede nad Turcima kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna dobio je tužnu vijest - preminuo mu je otac Uzeir (75). Darijo se nije vraćao u kamp u Deauville s ostalim igračima, već je privatnim zrakoplovom odletio prema Hrvatskoj. Posljednji ispraćaj Uzeira Srne bit će u ponedjeljak u 18 sati na groblju u Metkoviću. Nije sigurno hoće li Srna igrati u drugoj utakmici na Euru protiv Češke 17. lipnja. - Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj - objavio je Hrvatski nogometni savez ispod fotografije na kojoj su svi igrači i stožer reprezentacije. reprezentacija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.